Tingalin Update 1.5 Available in App Store Now!!!

Here is whats new:
-9 new sample melodies.
-Change instrument voicing. Chose from 4 different instrument sounds: Full, Full with Pick, Crisp, Single String.
-Play button – No need to shake your phone. You can now play melodies automatically.
-Added tempo adjustment slider.
-During auto play the instrument handle indicates which fret is pressed.
-By selecting a low tempo you can now use Tingalin as a tool for learning to play the real Cifteli.
-Added ability to add rests in melodies by swiping right on the tab or by dragging your finger off the frets.
-Support for Retina Display
-Refactored UI to support new features.

YouTube Preview Image
Posted in Uncategorized Tagged with: , , , , , ,
6 comments on “Tingalin Update 1.5 Available in App Store Now!!!
 1. Goni says:

  Pershendetje, eshte nje aplikacion fantastik (sa e shof ne video) -A egziston ose a mendoni ta beni te njetin edhe per Androidat??

 2. Gazi says:

  super update amo kurr do ta leshojsh tingalin 2.0 e kam pa niher ne video shum interessant eshte pershendes gazi zajazi

 3. random internet person says:

  AWESOME

 4. Gjana says:

  Pershendetje, pergezime per update qe keni leshuar dhe per aplikacionin ne pergjithesi, por a smendoni qe duhet te beni nje zbritje (sale) te cmimit siq bejne shumica nga aplikacionet e shtrenjeta kur hedhin ne update (to celebrate) … Faleminderit

  • afrim says:

   Faleminderit por $5 dollar jan pak per nje aplikim qe e ke per jet. Te gjitha updates jan falas. Por e kam vu ne sale per para edhe me siguri do ta ve prap dikure. Kure? Nuke e di!

   Gjithe te mirat!

   • Besnik says:

    Petshendetje,
    Mendoj qe duhet ta be falas per 100 vjetorin e pavarsise vetem 24 ore per 28 nentor 2012 kur festohet 100 vjetori i pavarsise se Shqypnis, nje mumdsi kjo qe ky aplikocaipn te perhapet edhe me shume, dhe te krijohen sa me shum melodi e cdo familje shqiptare ta ket spaku nje kopje te aplikacionit ne shtepi (ne kosove e shqiperi nuk funksionojne kushedi sa shume kreditkartelat per page per at arsye) . Suksese e urime 100 vjetori